بردیا برجسته نژاد: نگاهی بیاندازیم به چند آلبوم دیگر منتشر شدهی در سال 2016.
پ.ن: در معرفی آلبومها هیچگونه ترتیبی، مخصوصا بر اساس زمان انتشار، رعایت نشده است!

Empire of the Sun – Two Vines
«دو تاک» عنوان سومین آلبوم گروه سینت پاپ استرالیایی، «امپایر آو د سان»، محصول 2016 است. نگاه به این نکنید که این سومین آلبوم آنهاست. دو عضو گروه هر کدام شهرت خاصی، مخصوصاً در استرالیا، دارند. لوک استیل، خواننده و گیتاریست گروه آلترناتیو راک «اسلیپی جکسون» است و نیک لیتلمور، خواننده گروه استرالیایی «نا» (Pnau) که هر دو فعالیت خود رو از اواخر دهه 90 میلادی آغاز کردهاند. موسیقی امپایر آو د سان خمیرمایهی هر دو ژانر، آلترناتیو راک و الکترونیک، را دارد و البته با چاشنی فراوان خوشحالی و شادی! موسیقی آنها کاملا رقصی، با کلی جیغ و خوشحالیست که همین باعث میشود شنیدن یک آلبوم کامل از آنها کمی خسته کننده باشد. آلبوم جدیدشان تفاوت خاصی با دو اثر قبلی ندارد، به جز اینکه در آن بانو لیندزی باکینگهام، از گروه فلیت وود مک، نیز با آنها همکاری داشته است. نتیجه آنکه: من از شادی زیاد اوردوز میکنم! برای من چند سینگل در شرایط خاص کفایت میکند. شما هر طور میخواهید عمل کنید.

Alicia Keys – Here
«اینجا» عنوان ششمین آلبوم گل دختر موسیقی آر اند بی و سول، «آلیشیا کیز»، محصول 2016 است. به گفتهی کیز او در این آلبوم سریعترین پروسهی ساختی که از خود انتظار داشته را عملی کرده است و توانسته در مدت زمان ده روز در حدود 30 آهنگ را آماده و ضبط کند. با وجود این سرعت در نهایت نتیجه چیزی از آب در آمده است که به جرات میتوان گفت یک سر و گردن از تمام آثار او بالاتر است. لیریکس آهنگها تاثیرگذار، هدفمند، نکته سنج و جذاب است. صدای او پختهتر از همیشه و موسیقیاش یک آر اند بی جذاب و دوست داشتنیست. این آلبوم به فاصلهی چهار سال از اثر قبلی کیز منتشر شده است. او در این مدت سرگرم تر و خشک کردن فرزند خود که در سال 2014 به دنیا آمده بود و به همین دلیل برای مدتی از دنیای موسیقی فاصله گرفته بود. نتیجه آنکه: این آلبوم یک پیوند جذاب بین موسیقی آر اند بی، سول و پاپ است. برای مزه کردنش لجبازی نکنید!

Katie Melua – In Winter
«در زمستان» عنوان هفتمین آلبوم عزیز دل، هنرمند دوست داشتنی گرجستانی – انگلیسی، «کیتی ملوآ»، محصول 2016 است. این آلبوم جدید از دو جهت اثر درخشانی در تاریخ فعالیت این هنرمند است. اول آنکه قرارداد او با مایک بت (هنرمند و تهیه کننده انگلیسی که یکی از دلایل شهرتش، کشف کتی ملوآ است!) که مبنی بر انتشار شش آلبوم با کمپانی او بود به سر آمد و ملوآ تصمیم گرفت هفتمین اثر خود را بدون حضور او تهیه و منتشر کند. دوم آنکه در این آلبوم ملوآ به شکل کاملاً محسوسی به ریشههای گرجستانی خود ناخنک زده است و به در چند جا از گروه کر خانمهای گرجستانی استفاده کرده و حتی یک آهنگ را به زبان گرجستانی اجرا کرده است. این آلبوم در کل به خوبی آثار قبلی ملوآ نیست، اما از آنجایی که قصد کرده روی پای خود بایستد ستودنیست. نتیجه آنکه: دخترمان را تنها نگذارید.

Chris Tomlin – Never Lose Sight
«هیچوقت بینشت را از دست نده» عنوان یازدهمین آلبوم مرد با خدا، هنرمند آمریکایی ژانر کریسشن راک و مخصوصاً موسیقی ورشیپ، «کریس تاملین»، محصول 2016 است. آشنایی من با این هنرمند و کلاً موسیقی کریشن راک به زمان انتشار پنجمین آلبومش در سال 2002 بر میگردد. چند سالی کارهای او را دنبال کردم تا آن اتفاق ناگوار و از دست دادن تمام آرشیو موسیقی رخ داد و بعد از آن به کل او را فراموش کردم! موسیقی کریشن راک را که حتماً میشناسید، موسیقیای که معمولاً در خدمت کلیسا نیست، اما به زیبایی از خدا و مسیح و ایمان و امید صحبت میکند. اما تاملین یک قدم فراتر از موسیقی کریشن راک رفته و یکی از برترینهای موسیقی کانتمپرری ورشیپ به حساب میآید. موسیقیای که کنسرتهایش بیشتر شبیه یک جلسهی عمومی راز و نیاز و نیایش و عبادت است و او بعنوان رهبر حاضرین را با خدا و مذهب پیوند میزند (پیشنهاد میکنم حتماً چند اجرای زندهی او را ببینید). من تاملین را تا انتشار همین آلبوم جدید گم کرده بودم! باور کنید این موسیقی آنقدر لطیف، روشن، دلنشین و روح نواز است که فارغ از هر دین و مذهبی که دارید کاملاً شما را جذب خودش میکند. در نتیجه: بگذارید این آلبوم بر شما بتابد.

Bon Jovi – This House is Not for Sale
«این خانه برای فروش نیست» عنوان سیزدهمین آلبوم گروه هارد راک / پاپ راک مشهور آمریکایی، «بان جووی»، محصول 2016 است. این آلبوم از یک جهت اهمیت خاصی در سابقهی فعالیت این گروه دارد و آن هم اینکه ریچی سامبورا، گیتاریست مشهوری که از اولین آلبوم این گروه در سال 84 یکی از وزنههای اصلی گروه بشمار میآمد، در آن و در کل در بان جووی حضور ندارد. کاور آلبوم عکس زیبایی از عکاس آمریکایی، جری یولزمن، است که جان بان جووی ایدهی اولیه سینگل اصلی و نام آلبوم را از آن الهام گرفته است. در کل اینکه آلبوم جدید کمی نسبت به چند آلبوم اخیر این گروه مقبولتر است، اما بنظر میرسد دیگر هیچوقت شاهد بان جووی دهه هشتاد و اوایل دهه نود و آن کولاک موسیقی هارد راک نخواهیم بود. نتیجه آنکه: آدم دلش نمیآید گوش نکند، هر چقدر هم که به خوبی گذشته نباشد.
دوستداشتن:
دوست داشتن در حال بارگذاری...
مرتبط
دوست عزیز و دوست داشتنی عاشق سبک نوشتنتم .خیلی عالی مینویسی.من با تو عاشق برکینگ بنجامین ایربگ کاتاتونیا و مونو شدم.دست مریزاد کارت درسته .نقد هات منصفانه و به سلیقه ام نزدیکه .ممنونم از اشتراک تجربه هات و این همه زیبایی .من هم بدون راک و پسرم نمیتونم زندگی کنم .نقدت راجع به حضرت بان جووی کاملا درسته بهترین آلبوم ها با تک نوازی ریچی سمبورا در اواسط دهه 90 کاملا متوقف شد. بان جووی برام یه خاطره واسطوره تمام ناشدنیه .هرچند که چین و چروک های صورتش کم کم تو ذوقم میزنه . راستی یه عشق مشترک هم با شما دارم اون هم حضرت استیون ویلسونه .بی نظیره این مرد .کلا ژانر پروگرسیو و آلترناتیو رو خیلی دوست دارم.برقرار و مانا باشی برادر
دم شما گرم برادر. ممنون از لطف و محبتت (:
دوست عزیزم درود.من فکر میکردم نظرم به صورت خصوصی برات ارسال میشه برای همین یه مقدار با چاشنی طنز همراه بوده .یه خواهشی دارم.میشه لطفا لینک دانلود هم در انتهای نوشته هات بذاری که راحتتر بشه پیداش کرد
بازم ممنونم از نوشته های عالیت
علی جان، نمیتونم این کار رو بکنم (: اگه قدیم، منظور خیلی قدیمه، وبلاگ رو خونده باشی اون موقع ها لینک دانلود میذاشتم. اما وردپرس وبلاگم رو بخاطر رعایت نکردن کپی رایت بست! یه هفته طول کشید که با چند ایمیل و چک و چونه زدن باهاشون مجابشون کردم که این وبلاگ برای دانلود نیست و برای صحبت کردن در مورد آلبومها مطلب توش گذاشته میشه. وبلاگم رو باز کردن و من از اون موقع دیگه هیچ لینک دانلودی رو توی وبلاگ نذاشتم.
اوکی برادر عزیز .ممنونم از پاسخ گوییت.یه مطلب که به نظرم اومد اینه که بعضی از گروه ها رو دوستان نمی شناسن به نظرم بهتره که همراه با معرفی آلبوم جدیدشون بنویسی که کدوم البوم یا البوم هاشون رو برای شروع توصیه میکنی و یا کدوم کارشون شاهکار شونه .راستی امشب مطلبت رو راجع به گروه کاسپین خوندم . کارهای قدیمی شون رودنلود کردم عالییین.پست راک ژانر بی نظیریه .انگار برای غروب های سرد پاییز با افتاب بی رمقه ….
بازم ممنونم